Ingredients:
- deep fried tofu, slit the center with a knife
- black shrimp paste (Indonesian-petis udang)
- fresh chili paddy or bird's eye chili
Directions:
Take a teaspoon of the black shrimp paste and then stuff it into the middle of tofu. Microwave it for 15second to warm it up and to soften the shrimp paste. Serve it warm and eat it with fresh chili.
Take a teaspoon of the black shrimp paste and then stuff it into the middle of tofu. Microwave it for 15second to warm it up and to soften the shrimp paste. Serve it warm and eat it with fresh chili.
Lidyaaa .. tahune ketok enak tenan Lid, aku suka tahu yang kempot gitu, ditempatku tahu bar digoreng kaku wae tegak berdiri koyok tentara siap tempur *hayah*
ReplyDeletetahune keliatan endang ya boow..aku yooo demen tahu..sama kayak tempe jadi makanan kedua setelah nasi :P
ReplyDeleteLiiiidd...ini jajan favoritku waktu esde hehehe. Biasanya petise juga dimaem sama tempe ampas tahu ato weci. hmmmmm...enyak...potona sip Liid.
ReplyDelete@Judith: itu aku beli dah digoreng bucil..ada macem2 sih tahu dsini..yg ini mirip tahu pong ya? tp ga gitu kopong sih...
ReplyDelete@Elsye: sama El..dsini tiap blanja k chinatown slalu beli tahu
@Rosy:thx Ros..weh..pernah esde toh? hihihi...kalo aku sih ini jajan sepanjang masa..