tag:blogger.com,1999:blog-8023659924927774631.post3358282569685981267..comments2023-10-24T03:00:49.713-06:00Comments on Bianca's and Jordan's Mom: Oseng TempeLidia Sianturihttp://www.blogger.com/profile/14056488556394155856noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8023659924927774631.post-35839445813683478752008-09-22T03:03:00.000-06:002008-09-22T03:03:00.000-06:00wah iki panganan favoritku banget lid...pengennnnn...wah iki panganan favoritku banget lid...pengennnnnnnAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02172010778899777034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8023659924927774631.post-5597769927015287142008-09-13T15:51:00.000-06:002008-09-13T15:51:00.000-06:00@Judith: iya bucil itu frozen tempe, tp yg ini eng...@Judith: iya bucil itu frozen tempe, tp yg ini engga gede kok kemasane, kira2 200gr beratnya..nek dulu di Montreal malah lebih gede lagi, kira2 350gr. Ini td aku masak sambel grg udang+tahu+tempe...mumpung msh ada stock tempe di freezer..<BR/><BR/>@Mb Retno: yg ini lumayan enak tempenya mbak..tp luwih enak gawe dhewe kok mbak..Summer th lalu aku gawe dhewe lebih mak nyoss krn seger, engga dibekukan...Summer th ini sibuk pindahan, jd engga bikin tempe..<BR/><BR/>@Rosy: makasih Ros..ini jg msh blajar kok..<BR/>ayok gawe tempe yok...aku kdg males minceti dele-ne..Lidia Sianturihttps://www.blogger.com/profile/14056488556394155856noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8023659924927774631.post-78409155045236462132008-09-13T02:31:00.000-06:002008-09-13T02:31:00.000-06:00weleh nikmeh banget. Wes suwe aku ga nggawe tempe...weleh nikmeh banget. Wes suwe aku ga nggawe tempe Lid. Dadi pengen iki. Ngertio ngono aku mau teko karo nggowo piring hehehe<BR/>Lid, potomu tambah bening ae dear. Hebat euy.ROSYhttps://www.blogger.com/profile/08799948610700494010noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8023659924927774631.post-5730185123010588432008-09-12T08:19:00.000-06:002008-09-12T08:19:00.000-06:00Tempenya keliatan apik banget, jadi pengen nyodori...Tempenya keliatan apik banget, jadi pengen nyodorin piring kosong niy..he..he. Di Hamburg tempenya suka kurang sip rada ada asemnya gitu.Retno Prihadanahttps://www.blogger.com/profile/15339234399969674294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8023659924927774631.post-75232585589822472572008-09-12T06:11:00.000-06:002008-09-12T06:11:00.000-06:00Lid, background difoto kuwi kemasan tempe ya? bera...Lid, background difoto kuwi kemasan tempe ya? berarti tempenya sebalak2 gede gitu ya ... podo karo tempe diswiss, he he! Hari ini aku juga masak tempe tahu Lid, Rabu wingi aku tuku tempe neng Bern.Judithhttps://www.blogger.com/profile/12604037571506764252noreply@blogger.com